MOVENPICK HOTEL BUR DUBAI 4* +420 257 221 724

MOVENPICK HOTEL BUR DUBAI 4*

DUBAI

Jedná se o pobytový zájezd v metropolitním městě "Dubai", které leží na severním okraji emirátů. V Dubaji se nachází Mezinárodní letiště Dubai.

ODPOČIŇTE SI V MOVENPICK HOTEL BUR DUBAI 4*, POZNEJTE KRÁSY DUBAJE A UŽIJTE SI NEVŠEDNÍ KULTURNÍ ZÁŽITEK.

Termín zájezdu

27.05.2024 - 31.05.2024
Další termíny
Délka pobytu 4 nocí/5 dní změnit
Dostupnost 4 volná místa
Stravování Se snídaní změnit
Typ pokoje STANDARDNÍ POKOJ změnit
Odlet PRAHA změnit
Letový řád
Cesta tam: 27.05.2024
Cesta zpět: 31.05.2024
Cena za osobu
23 400 Kč
Země a lokalita: Emiráty, DUBAI
Ubytování: MÖVENPICK HOTEL BUR DUBAI 4****
Druh zájezdu: POBYTOVÝ
Doprava: LETECKY | PRAHA
Cena zahrnuje:
  • Leteckou dopravu dle letového řádu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování ve zvoleném hotelu na 1 noc, dle vybraného stravovacího režimu
  • Česky nebo slovensky hovořící zástupce partnerské CK 24 hodin na telefonu, uvítání na letišti, nabídka výletů
  • Pojistění CK proti úpadku
Cena nezahrnuje:
  • Cestovní pojištění - léčebné výlohy a storno zájezdu
  • fakultativní výlety
  • Povinný turistický poplatek ve výši od 2 USD/ 7 AED - 5.50 USD/ 20 AED/ pokoj / 1 noc, DLE ÚROVNĚ HOTELU, splatný na recepci hotelu při odjezdu (Abu Dhabi, Dubai, Ras Al Khaimah)
  • pozdní CHECK OUT

Ubytování

MÖVENPICK HOTEL BUR DUBAI

Hotel Mövenpick and Apartments Bur Dubai se nachází blízko nákupních center a atrakcí v centrální podnikatelské čtvrti Oud Metha v Bur Dubai. Hotel disponuje 255 pokoji a 57 apartmány, které jsou vybaveny kuchyní a ař 3 ložnicemi. Všechny pokoje disponují LCD TV, Wi-fi připojením, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem, vlastním sociální zařízením a výhledem na město. Hotel Mövenpick disponuje 5 stravovacími zařízeními (restaurace, bar, kavárna atd.). Kavárna "Lobby Café" je umístěna v lobby hotelu a servíruje svým hostům různé druhy čajů, kávy, koktejlů a dortů. Hotel dále disponuje...

DUBAI Počet pokojů: 312 Adresa: 9th Street, Oud Metha Area - Dubai - Spojené arabské emiráty

Hotel Mövenpick and Apartments Bur Dubai se nachází blízko nákupních center a atrakcí v centrální podnikatelské čtvrti Oud Metha v Bur Dubai. Hotel disponuje 255 pokoji a 57 apartmány, které jsou vybaveny kuchyní a ař 3 ložnicemi. Všechny pokoje disponují LCD TV, Wi-fi připojením, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem, vlastním sociální zařízením a výhledem na město. Hotel Mövenpick disponuje 5 stravovacími zařízeními (restaurace, bar, kavárna atd.). Kavárna "Lobby Café" je umístěna v lobby hotelu a servíruje svým hostům různé druhy čajů, kávy, koktejlů a dortů. Hotel dále disponuje indickou restaurací "Chutneys" servírující kořeněné a aromatické pokrmy severoindické kuchyně. Tato restaurace vyžaduje "dresscode" v podobě minimálně ležérního oblečení. Hosté mohou také využít bufetové restaurace jménem "Fountain", kde se servírují klasické pokrmy z Evropy, Asie a Arábie. V této restauraci se servírují snídaně, obědy a večeře. Dále hotelu disponuje barem "Somersets" zařízeném v anglickém stylu, kde mohou hosté sledovat sport na 13 obrazovkách s vysokým rozlišením. Bar servíruje svým hostům veškeré nápoje, malé občerstvení i burgery. Hosté také mohou využít "Poolhouse", který je umístěn vedle bazénu na střeše hotelu disponující výběrem malého občerstvení, nápojů a zmrzliny. Hotel svým hostům nabízí i zázemí pro pracovní jednání, prezentace atd., disponuje 4 konferenčními místnostmi. Dále disponuje tanečním sálem a terasou. Mezi další služby hotelu k využití svými hosty patří střešní bazén, posilovna a salon krásy zahrnující např. péči o nehty, kadeřnické služby. Salon je otevřen od 09:00 do 21:00. Některé služby v tomto hotelu mohou být zpoplatněny.

Popis hotelu v pdf

Aktuální počasí

23 °C
23 °C

Informace o hotelu

Recepce otevřena:
24 HRS
Příjezd od:
14:00
Odjez do:
12:00
Kavárna
Denní bar
Plavecký bazén
Fitness
Restaurace

Informace o pokoji

WC na pokoji
Koupelna na pokoji
TV
Minibar
Klimatizace
Fén
Terasa / Balkon
Internetové připojení

Lokalita

DUBAI

Dubaj, volně přeloženo jako „místo srazu“ je dalším ze sedmi emirátů ve Spojených arabských emirátech. Je druhým největším a nejlidnatějším emirátem, hned po emirátu Abú Dhabí, se svou celkovou rozlohou 4 114 km² a 2,6 mil. obyvateli. Leží na Arabském poloostrově v Perském zálivu. Vládcem Dubaje je šajch Mohammed bin Rašíd Al Maktoum, který je víceprezidentem a premiérem SAE ( hlavou státu je emír Abú Dhabí). Hlavním centrem emirátu je město Dubaj. Město má dobře vybudovanou a hustou dopravní síť, moderní  silnice a dálnice. V Dubaji je také neobvyklé složení obyvatelstva, které je tvořeno hlavně přistěhovalci (zhruba 85 %), občané SAE jsou tedy menšinou. Největší část emirátu zabírá poušť, avšak je zde spoustu krásných pláží, které jsou tvořené bílým jemným pískem, moře je azurové. Neznámější pláží je Jumeirah Beach, u které stojí ty nejvíce luxusní hotely světa. Místní moře je potápěčským rájem. Dubaj je však také emirátem plným kontrastů – velbloudi, pouště a tržiště se doplňují s vysokými budovami, nákupními centry a zábavními středisky. Jedná se zároveň o nejtolerantnější emirát. Nechybí rovněž široká nabídka vysoce kvalitních golfových hřišť, která jsou odborníky považována za jedny z nejlepších na světě. Pro příznivce aktivní dovolené se nabízí možnost výletů na kole. Obyvatelé Dubaje si  libují ve zvláštnostech, o čemž hovoří mimo jiné tzv. „Palm Island“ – dva umělé ostrovy ve tvaru palem či hotel ve tvaru plachetnice „Burj al Arab“.

Zajímavá místa

Dubaj, volně přeloženo jako „místo srazu“ je dalším ze sedmi emirátů ve Spojených arabských emirátech. Je druhým největším a nejlidnatějším emirátem, hned po emirátu Abú Dhabí, se svou celkovou rozlohou 4 114 km² a 2,6 mil. obyvateli. Leží na Arabském poloostrově v Perském zálivu. Vládcem Dubaje je šajch Mohammed bin Rašíd Al Maktoum, který je víceprezidentem a premiérem SAE ( hlavou státu je emír Abú Dhabí). Hlavním centrem emirátu je město Dubaj. Město má dobře vybudovanou a hustou dopravní síť, moderní silnice a dálnice. V Dubaji je také neobvyklé složení obyvatelstva, které je tvořeno hlavně přistěhovalci (zhruba 85 %), občané SAE jsou tedy menšinou. Největší část emirátu zabírá poušť, avšak je zde spoustu krásných pláží, které jsou tvořené bílým jemným pískem, moře je azurové. Neznámější pláží je Jumeirah Beach, u které stojí ty nejvíce luxusní hotely světa. Místní moře je potápěčským rájem. Dubaj je však také emirátem plným kontrastů – velbloudi, pouště a tržiště se doplňují s vysokými budovami, nákupními centry a zábavními středisky. Jedná se zároveň o nejtolerantnější emirát. Nechybí rovněž široká nabídka vysoce kvalitních golfových hřišť, která jsou odborníky považována za jedny z nejlepších na světě. Pro příznivce aktivní dovolené se nabízí možnost výletů na kole. Obyvatelé Dubaje si libují ve zvláštnostech, o čemž hovoří mimo jiné tzv. „Palm Island“ – dva umělé ostrovy ve tvaru palem či hotel ve tvaru plachetnice „Burj al Arab“.

Mapa oblasti

Exkurze v lokalitě

DUBAI CITY TOUR - PROHLÍDKA MĚSTA

Dubaj(cca 2 500 000 obyvatel) – fascinující kousek světa připomínající pohádku z Tisíce a jedné noci. Ještě před 50 lety to byl jen nenápadný rybářský přístav. Teprve v roce 1966 zde objevili ropu a dnes je Dubaj synonymem luxusu. Nachází se na pobřeží Perského zálivu a je nejnavštěvovanějším místem Spojených Arabských Emirátů, po Abú Dhabí i největším městem (4 114 km²). Největší část tohoto emirátu zabírá poušť. Ekonomický zázrak šokující přepychem uprostřed pouště s řadou prvenství v oblasti moderních technologií, oslňující nejluxusnějšími hotely, obchody, ambiciózními a extravagantními projekty. Je kulturním, politickým a ekonomickým střediskem. Dubaj je jeho stejnojmenné hlavní město, ve kterém žije 99% obyvatel. Je obchodním a turistickým centrem středního východu, s bohatou kulturní historií a se špičkovou architekturou.

Program výletu

  • Burj Al Arab - nazývající „plachetnice“ – jeden z nejluxusnějších hotelů na světě
  • Mešita Jumeirah – moderní islámská architektura, přístupná i nemuslimským návštěvníků
  • Dubai Creek - dubajská zátoka
  • Al Bastakiya - historická čtvrť
  • Al Fahidi Fort - pevnost, ve které je umístěno Dubai Museum (v pátek ráno je budova uzavřena)
  • Abra - přeplutí zátoky Dubai Creek vodním taxi (tradiční dřevěnou lodí)
  • Deira - historická část města
  • Gold Souq – návštěva jednoho z největších tržišť na světě

pozn.: EXKURZE JE S ANGLICKY MLUVÍCÍM PRŮVODCEM. ZA PŘÍPLATEK MOŽNOST ČESKO-SLOVENSKY HOVOŘÍCÍ PRŮVODCE.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 4 hod. Dny v týdnu: Každý den Poznámka:

BURJ KHALIFA - NEJVYŠŠÍ BUDOVA SVĚTA

<pBurj Khalifa je nejvyšší postavená budova na světě a nachází se ve čtvrti Downtown v Dubaji. 828 m vysoký mrakodrap má více než 160 podlaží a výhled na celé město. Mezi světové rekordy dále patří nejvýše položená vyhlídková plošina (124. podlaží), nejvyšší počet pater, nejvýše obsazené podlaží, nejvyšší a nejdelší výtahová dráha (504 m), jeden z nejrychlejších výtahů (65 km/h), druhý nejvyšší bazén (76. podlaží).  V roce 2014 Burj Khalifa otevřela vyhlídkovou plošinu ještě o několik pater výše ve 148. podlaží v 555 metrech. V okolí budovy najdete uměle vytvořené jezero Burj Khalifa Lake se zpívající fontánou,jejíž délka je 275 metrů a tryská vodu do výše 150 metrů nad hladinu.

Program výletu

Vyhlídka ze 124. patra v době mezi 08:00 – 16:30 =   41 USD / osoba
Vyhlídka ze 124. patra v době mezi 16:30 – 18:30 =   70 USD / osoba
Vyhlídka ze 124. patra v době mezi 19:00 – 24:00 =   40 USD / osoba
Vyhlídka ze 148. patra - AT THE TOP Sky Level   = 125 USD / osoba

*Cena nezahrnuje transfer ani služby průvodce. Vzhledem k omezené kapacitě je nutno vstupenky na určitý den či hodinu objednat s předstihem. Změna vyhrazena.

Otevírací doba: 08:00 - 24:00

Popis exkurze v pdf
Dny v týdnu: Každý den Poznámka:
Cena dospělý: 1 160 Kč

POUŠTNÍ DOBRODRUŽSTVÍ V DŽÍPU

Jedná se o velmi oblíbený půldenní výlet, který by bylo při návštěvě Spojených arabských emirátů škoda vynechat.  Budete mít příležitost vidět a zdolat zlaté písečné duny Arabského poloostrova a zažít tak adrenalin horské dráhy na sedadlech terénních jeepů 4x4. Tento nevšední zážitek uprostřed pouště je zakončený návštěvou beduínského tábora při západu slunce. Ještě před tím budete mít možnost se projet na velbloudovi, vyfotografovat se v arabském oděvu nebo s dravým ptákem na ruce. Po vstupu do areálu se servíruje grilovaná večeře, která je  doprovázená kulturním vystoupením. Můžete ochutnat různé příchutě tabáku při kouření vodní dýmky, zakoupit suvenýr nebo si nechat namalovat tetování henou. Program zpestří břišní tanečnice tančící v rytmu arabské hudby.

Program výletu

Vyzdvednutí v hotelu v odpoledních hodinách (cca 15:30-16:00) a návrat do hotelu cca ve 22:00.

*Tento výlet se nedoporučuje hostům se srdečními problémy, bolestmi zad a krku.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 6 hod. Dny v týdnu: Každý den Poznámka:
Cena dospělý: 1 680 Kč Student do 26 let: 1 680 Kč Dítě do 10 let: 1 680 Kč

DESERT JEEP SAFARI - ABU DHABI

Jedná se o velmi oblíbený půldenní výlet, který by bylo při návštěvě Spojených arabských emirátů škoda vynechat.  Budete mít příležitost vidět a zdolat zlaté písečné duny Arabského poloostrova a zažít tak adrenalin horské dráhy na sedadlech terénních jeepů 4x4. Tento nevšední zážitek uprostřed pouště je zakončený návštěvou beduínského tábora při západu slunce. Ještě před tím budete mít možnost se projet na velbloudovi, vyfotografovat se v arabském oděvu nebo s dravým ptákem na ruce. Po vstupu do areálu se servíruje grilovaná večeře, která je  doprovázená kulturním vystoupením. Můžete ochutnat různé příchutě tabáku při kouření vodní dýmky, zakoupit suvenýr nebo si nechat namalovat tetování henou. Program zpestří břišní tanečnice tančící v rytmu arabské hudby.

Program výletu

Vyzdvednutí v hotelu v odpoledních hodinách (cca 15:30-16:00) a návrat do hotelu cca ve 22:00.

*Tento výlet se nedoporučuje hostům se srdečními problémy, bolestmi zad a krku.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 6 hod. Dny v týdnu: Každý den Minimální počet účastníků: 2
Jazyk: ENGLISH
Poznámka:

ZÁSILKY DO CELÉHO SVĚTE - EXPRESS POSÍLÁNÍ S DHL

Zajišťujeme express odeslání balíků a dokumentů do celého světa partnerskými kurýry DHL. 

Maximální hmotnost balíku k odeslání je 25 kg.

Ceny za odeslání balíků se odvijí od cílové destinace a hmotnosti balíku.

Cena za pojištění balíku činí 300 Kč bez dph v případě, že hodnota balíku nepřesahuje 30.000 Kč.

Pokud je hodnota balíku vyšší než 30.000 Kč, tak cena pojištění činí 1% z celkové hodnoty balíku.

 

Na letáku lze vidět příklad cen za zaslání balíků na Kubu.


V případě zájmu o express zaslání nás můžete navštívit v naší kanceláři na adrese: Slezská 874/36, Praha 2 120 00 či nás kontaktovat na tel. čísle: +420 257 221 724 pro bližší informace.


Popis exkurze v pdf
Provozovatel: Kentlucky/DHL
Poznámka:

PLAVBA DUBAJÍ

Plavba mezi starými i novodobými časy Dubaje. Dvouhodinová večerní plavba tradiční dřevěnou lodí Dhow po Dubajském zálivu. Na palubě budete pohoštěni lahodnou večeří s arabskými předkrmy, masem z grilu, rybou, dezertem a nealkoholickými nápoji při doprovodu tradiční arabské hudby. Dubajský záliv odděluje tradiční části Dubaje, část Deira a část Bur Dubaj. Během plavby budete projíždět kolem městského nábřeží, které právě na večer nabízí svůj kolorit doprovázený nasvícenými budovami jak tradiční, tak moderní architektury.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 2 hod. Dny v týdnu: Každý den Poznámka:
Cena dospělý: 1 530 Kč Student do 26 let: 1 530 Kč Dítě do 10 let: 1 530 Kč

FERRARI WORLD ABU DHABI - VSTUPENKA

Vstupenka do Ferrari World v Abu Dhabi. Park s rozlohou 86.000 m² .Najdeme zde atrakce jako Turbo Track (64 m dlouhá dráhá s max. rychlostí 102 km/h). Formula Rossa – nejrychlejší  dráhu na světě, zrychlení na 240 km/h za 4,9 sekundy.  Flying Aces – nejvyšší horská dráha na světě (výška 63m a 51° sklon a to v rychlosti až 120 km/h). Fiorano GT Challenge - projíždka na dráze v replikách Ferrari F430 Spider a mnoho dalších atrakcí a zábavy pro všechny věkové kategorie.

 

 

 

 

 

Popis exkurze v pdf
Dny v týdnu: Každý den Časy konání: 11 - 20 HOD
Minimální počet účastníků: 1
Poznámka:

Exkurze v lokalitě

DUBAI CITY TOUR - PROHLÍDKA MĚSTA

Dubaj(cca 2 500 000 obyvatel) – fascinující kousek světa připomínající pohádku z Tisíce a jedné noci. Ještě před 50 lety to byl jen nenápadný rybářský přístav. Teprve v roce 1966 zde objevili ropu a dnes je Dubaj synonymem luxusu. Nachází se na pobřeží Perského zálivu a je nejnavštěvovanějším místem Spojených Arabských Emirátů, po Abú Dhabí i největším městem (4 114 km²). Největší část tohoto emirátu zabírá poušť. Ekonomický zázrak šokující přepychem uprostřed pouště s řadou prvenství v oblasti moderních technologií, oslňující nejluxusnějšími hotely, obchody, ambiciózními a extravagantními projekty. Je kulturním, politickým a ekonomickým střediskem. Dubaj je jeho stejnojmenné hlavní město, ve kterém žije 99% obyvatel. Je obchodním a turistickým centrem středního východu, s bohatou kulturní historií a se špičkovou architekturou.

Program výletu

  • Burj Al Arab - nazývající „plachetnice“ – jeden z nejluxusnějších hotelů na světě
  • Mešita Jumeirah – moderní islámská architektura, přístupná i nemuslimským návštěvníků
  • Dubai Creek - dubajská zátoka
  • Al Bastakiya - historická čtvrť
  • Al Fahidi Fort - pevnost, ve které je umístěno Dubai Museum (v pátek ráno je budova uzavřena)
  • Abra - přeplutí zátoky Dubai Creek vodním taxi (tradiční dřevěnou lodí)
  • Deira - historická část města
  • Gold Souq – návštěva jednoho z největších tržišť na světě

pozn.: EXKURZE JE S ANGLICKY MLUVÍCÍM PRŮVODCEM. ZA PŘÍPLATEK MOŽNOST ČESKO-SLOVENSKY HOVOŘÍCÍ PRŮVODCE.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 4 hod. Dny v týdnu: Každý den Poznámka:

BURJ KHALIFA - NEJVYŠŠÍ BUDOVA SVĚTA

<pBurj Khalifa je nejvyšší postavená budova na světě a nachází se ve čtvrti Downtown v Dubaji. 828 m vysoký mrakodrap má více než 160 podlaží a výhled na celé město. Mezi světové rekordy dále patří nejvýše položená vyhlídková plošina (124. podlaží), nejvyšší počet pater, nejvýše obsazené podlaží, nejvyšší a nejdelší výtahová dráha (504 m), jeden z nejrychlejších výtahů (65 km/h), druhý nejvyšší bazén (76. podlaží).  V roce 2014 Burj Khalifa otevřela vyhlídkovou plošinu ještě o několik pater výše ve 148. podlaží v 555 metrech. V okolí budovy najdete uměle vytvořené jezero Burj Khalifa Lake se zpívající fontánou,jejíž délka je 275 metrů a tryská vodu do výše 150 metrů nad hladinu.

Program výletu

Vyhlídka ze 124. patra v době mezi 08:00 – 16:30 =   41 USD / osoba
Vyhlídka ze 124. patra v době mezi 16:30 – 18:30 =   70 USD / osoba
Vyhlídka ze 124. patra v době mezi 19:00 – 24:00 =   40 USD / osoba
Vyhlídka ze 148. patra - AT THE TOP Sky Level   = 125 USD / osoba

*Cena nezahrnuje transfer ani služby průvodce. Vzhledem k omezené kapacitě je nutno vstupenky na určitý den či hodinu objednat s předstihem. Změna vyhrazena.

Otevírací doba: 08:00 - 24:00

Popis exkurze v pdf
Dny v týdnu: Každý den Poznámka:
Cena dospělý: 1 160 Kč

POUŠTNÍ DOBRODRUŽSTVÍ V DŽÍPU

Jedná se o velmi oblíbený půldenní výlet, který by bylo při návštěvě Spojených arabských emirátů škoda vynechat.  Budete mít příležitost vidět a zdolat zlaté písečné duny Arabského poloostrova a zažít tak adrenalin horské dráhy na sedadlech terénních jeepů 4x4. Tento nevšední zážitek uprostřed pouště je zakončený návštěvou beduínského tábora při západu slunce. Ještě před tím budete mít možnost se projet na velbloudovi, vyfotografovat se v arabském oděvu nebo s dravým ptákem na ruce. Po vstupu do areálu se servíruje grilovaná večeře, která je  doprovázená kulturním vystoupením. Můžete ochutnat různé příchutě tabáku při kouření vodní dýmky, zakoupit suvenýr nebo si nechat namalovat tetování henou. Program zpestří břišní tanečnice tančící v rytmu arabské hudby.

Program výletu

Vyzdvednutí v hotelu v odpoledních hodinách (cca 15:30-16:00) a návrat do hotelu cca ve 22:00.

*Tento výlet se nedoporučuje hostům se srdečními problémy, bolestmi zad a krku.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 6 hod. Dny v týdnu: Každý den Poznámka:
Cena dospělý: 1 680 Kč Student do 26 let: 1 680 Kč Dítě do 10 let: 1 680 Kč

DESERT JEEP SAFARI - ABU DHABI

Jedná se o velmi oblíbený půldenní výlet, který by bylo při návštěvě Spojených arabských emirátů škoda vynechat.  Budete mít příležitost vidět a zdolat zlaté písečné duny Arabského poloostrova a zažít tak adrenalin horské dráhy na sedadlech terénních jeepů 4x4. Tento nevšední zážitek uprostřed pouště je zakončený návštěvou beduínského tábora při západu slunce. Ještě před tím budete mít možnost se projet na velbloudovi, vyfotografovat se v arabském oděvu nebo s dravým ptákem na ruce. Po vstupu do areálu se servíruje grilovaná večeře, která je  doprovázená kulturním vystoupením. Můžete ochutnat různé příchutě tabáku při kouření vodní dýmky, zakoupit suvenýr nebo si nechat namalovat tetování henou. Program zpestří břišní tanečnice tančící v rytmu arabské hudby.

Program výletu

Vyzdvednutí v hotelu v odpoledních hodinách (cca 15:30-16:00) a návrat do hotelu cca ve 22:00.

*Tento výlet se nedoporučuje hostům se srdečními problémy, bolestmi zad a krku.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 6 hod. Dny v týdnu: Každý den Minimální počet účastníků: 2
Jazyk: ENGLISH
Poznámka:

ZÁSILKY DO CELÉHO SVĚTE - EXPRESS POSÍLÁNÍ S DHL

Zajišťujeme express odeslání balíků a dokumentů do celého světa partnerskými kurýry DHL. 

Maximální hmotnost balíku k odeslání je 25 kg.

Ceny za odeslání balíků se odvijí od cílové destinace a hmotnosti balíku.

Cena za pojištění balíku činí 300 Kč bez dph v případě, že hodnota balíku nepřesahuje 30.000 Kč.

Pokud je hodnota balíku vyšší než 30.000 Kč, tak cena pojištění činí 1% z celkové hodnoty balíku.

 

Na letáku lze vidět příklad cen za zaslání balíků na Kubu.


V případě zájmu o express zaslání nás můžete navštívit v naší kanceláři na adrese: Slezská 874/36, Praha 2 120 00 či nás kontaktovat na tel. čísle: +420 257 221 724 pro bližší informace.


Popis exkurze v pdf
Provozovatel: Kentlucky/DHL
Poznámka:

PLAVBA DUBAJÍ

Plavba mezi starými i novodobými časy Dubaje. Dvouhodinová večerní plavba tradiční dřevěnou lodí Dhow po Dubajském zálivu. Na palubě budete pohoštěni lahodnou večeří s arabskými předkrmy, masem z grilu, rybou, dezertem a nealkoholickými nápoji při doprovodu tradiční arabské hudby. Dubajský záliv odděluje tradiční části Dubaje, část Deira a část Bur Dubaj. Během plavby budete projíždět kolem městského nábřeží, které právě na večer nabízí svůj kolorit doprovázený nasvícenými budovami jak tradiční, tak moderní architektury.

Popis exkurze v pdf
Doba trvání: 2 hod. Dny v týdnu: Každý den Poznámka:
Cena dospělý: 1 530 Kč Student do 26 let: 1 530 Kč Dítě do 10 let: 1 530 Kč

FERRARI WORLD ABU DHABI - VSTUPENKA

Vstupenka do Ferrari World v Abu Dhabi. Park s rozlohou 86.000 m² .Najdeme zde atrakce jako Turbo Track (64 m dlouhá dráhá s max. rychlostí 102 km/h). Formula Rossa – nejrychlejší  dráhu na světě, zrychlení na 240 km/h za 4,9 sekundy.  Flying Aces – nejvyšší horská dráha na světě (výška 63m a 51° sklon a to v rychlosti až 120 km/h). Fiorano GT Challenge - projíždka na dráze v replikách Ferrari F430 Spider a mnoho dalších atrakcí a zábavy pro všechny věkové kategorie.

 

 

 

 

 

Popis exkurze v pdf
Dny v týdnu: Každý den Časy konání: 11 - 20 HOD
Minimální počet účastníků: 1
Poznámka:

Program zájezdu

1. DEN
Přílet do Dubaje v ranních/odboledních/večerních hodinách.
Přivítání se zástupcem/řidičem partnera s cedulí Kentlucky. Transfer do hotelu v Dubaji. Ubytování.

2.,3.,4., - 14. DEN (délka pobytu dle Vašeho výběru)
Volné dny v programu zakoupeného stravování s možností využití fakultativních výletů.

POSLEDNÍ DEN
Volný program dle itineráře
V dopoledních/odpoledních/večerních hodinách transfer na Mezinárodní letiště Dubai

ASISTENCE ČESKY/SLOVENSKY MLUVÍCÍHO DELEGÁTA NA TELEFONU

Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Reference portálu TripAdvisor


Mövenpick Hotel & Apartments Bur Dubai

Hodnocení cestovatelů na webu TripAdvisor 4.5 Na základě 3 061 recenzí cestovatelů.
72
cestovatelů hodnotilo
1
75
cestovatelů hodnotilo
2
213
cestovatelů hodnotilo
3
791
cestovatelů hodnotilo
4
1 910
cestovatelů hodnotilo
5
Pořadí na webu TripAdvisor
(Hotely - Dubaj)
344/1017

Detailní hodnocení
Kvalita spánku
4.5
4.5
Umístění
4.0
4.0
Pokoje
4.5
4.5
Služba
4.5
4.5
Cena / kvalita
4.5
4.5
Čistota
4.5
4.5

Hotel je vhodný pro: služební cesty, páry, jednotlivce, rodiny, krátké dovolené s přáteli

Ukázky recenzí
Nevyhovuje vám program zájezdu, ubytování nebo žádný z nabízených termínů?
Připravíme pro Vás individuální nabídku
Poptejte u nás zájezd na míru
TERMÍN: 27.05.2024 - 31.05.2024 změnit
CENA ZA OSOBU: 23 400 Kč
Rezervace
po telefonu
Rezervace Kuba
+420 725 699 909
Rezervace Emiráty, Srí Lanka
+420 725 631 875
Rezervace Dominikánská republika, Mexiko, Maledivy
+420 257 221 724
Získejte slevu 599 Kč
Přihlaste se k odběru newsletteru a získejte
599 Kč
na dovolenou!
Souhlasím s podmínkami registrace
MAURICIUS